Haberler

Meslek Yüksekokulumuz 2017-2018 Yılı 16. Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni 01 Haziran 2018 cuma günü Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Rüştü Taştan, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanı Dr. Faruk Demirhan, Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yüksel Pehlivan, KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başmüdürü Doç. Dr. Yunus Taş, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören açılış konuşmalarında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük ve Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Rüştü Taştan mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilediler. Öğrenciler adına ise Okul Birincisi Tuğçe Duygu Doğan duygularını aktaran bir konuşma gerçekleştirdi. Programlarda dereceye giren öğrencilere de ödül verilen törende, mezun olan öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından teslim aldı. Meslek andının okunmasının ardından tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.